Trentinos peetud kohtumise avageimi võitis Saksamaa klubi 25 : 14, geimpalliks passis ilusasti Juhkami serviäss. Aga siis läks mänguks. Teist geimi alustasid tšehhid agressiivsemalt, juhtisid 9 : 5 ja 12 : 8. Kaotusseisus tegi Juhkami mitu kasulikku liigutust: murdis kahese bloki, sulustas, hoidis vastaseid serviga pinge all ja tõi kaitses palli üles. Sekka ka paar eksimust. Viigiseisul 21 : 21 läks ta servijoone taha, rikkus paari esimese pallinguga vastaste mängu ja siis põrutas ühe ässpallingu täpselt väljaku „ristnurka”. Geim lõpuks Friedrichshafenile 25 : 22.

Kolmandas geimis oli Friedrichshafen taga 16 : 19, seejärel säras eestlane lühikese perioodi jooksul rünnakul kolm korda, mindi ette 20 : 19. Ometi kaotati geimi lõpp 23 : 25. See-eest neljas geim meenutas pigem esimest, sakslased võitsid selle väga kindlalt 25 : 16 ja mängu 3 : 1.

Friedrichshafeni resultatiivseim oli diagonaalründaja Linus Weber 21 punktiga (efektiivsus +13; rünnak 44%), olulistel hetkedel esile tõusnud Juhkami panustas võitu 19 silma (+11; 60%; 3 ässa, 1 blokk). Lisaks sai ta ka servi vastuvõtuga korralikult hakkama.

E-grupi esimeses mängus sai suursoosik Trentino 3 : 2 võidu Novosibirski Lokomotivi üle. Itaallased tegid huvitava lükke: viirushaigust põdenud sidemängija Simone Gianelli asemel tõstis kaaslastele palle ette tavapäraselt diagonaalründajana tegutsev hollandlane Nimir Abdel-Aziz. Tõsi, kunagi ammu on ta selles ametis olnud. Trentino kaotas esimesed geimid 21 : 25, 23 : 25, kuid võitis järgmised 25 : 23, 25 : 23 ja 15 : 2! Viies geim oli puhtalt Nimiri soolo, ta servikahurist tuli 11 hirmsat pauku järjest (sh kolm ässa!) ja venelaste jaoks oli see geim väga piinlik. Numbrid 15 :2 on üliharuldased, sellist asja tipptasemel polegi vist varem nähtud. Seda, et diagonaalründaja hakkab sidemängijaks ja siis otsustab viienda geimi sisuliselt üksinda ära ja teeb sellise hullu serviseeria - seda pole küll varem juhtunud. Kokku tõi Nimir 12 punkti (rünnak 6st 3; 6 ässa; 3 blokki). Üleväljameheks kerkis skoori mõttes Trentino hollandlasest nurgaründaja Dick Kooy 20 punktiga (+12; 62%).

Homme kohtub Friedrichschafen Novosibirskiga ja Trentino grupi autsaideriks loetava Karlovarskoga. Mängitakse kolm päeva järjest, teine turniir toimub Saksamaal.

Eesti Päevaleht kirjutas Nimir Abdel-Azizist pikemalt kevadel, kui hollandlane väisas Milano Powervolley meeskonnaga Saaremaad.