Wojnarowski teatel pakkus Rockets Hardenile kaheaastast lepingupikendust, mis tooks talle juurde veel 103 miljonit USA dollarit. See teeks temast esimese NBA korvpalluri, kes teeniks ühe hooajaga üle 50 miljoni dollari. Ameeriklase praegune nelja aasta pikkune leping kehtib 2023. aasta suveni, millega ta kasseerib sisse 168 miljonit USA dollarit.

Harden soovib aga hinna eest liituda Brooklyn Netsiga, kus ootavad ees superstaarid Kevin Durant ja Kyrie Irving. Rockets ja Nets on küll võimaliku ülemineku osas kontaktis olnud, kuid põhjalikke läbirääkimisi pole veel toimunud. Rockets soovib mõistagi Hardeni eest väärilist tasu, kuid väidetavalt klubi ei usu, et Nets suudab seda neile pakkuda.

ESPN-i andmetel on üheks lahkumissoovi põhjuseks asjaolu, et Harden ei usu võimalusse võita Rocketsi särgis NBA tiitlit. Küll aga näeb ta varianti teha seda Netsis, kus ootavad ees Durant ja Irving.

Alles eelmisel nädalal kirjutas The Athletic, et klubist soovib lahkuda ka Russell Westbrook. Mullu suvel meeskonna liitunud ameeriklane otsib juba uut väljakutset, sest pole rahul, millises suunas klubi liigub.