Ühtlasi olid üle aastate taas vastamisi ründelegendid Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo. Viimati läksid kaks meest omavahel kokku 2015. aasta Meistrite Liiga alagrupiturniiril. Toona kandis Ibrahimovic PSG särki, Ronaldo esindas Madridi Reali.

Kohtumist alustas teravamalt Milan, kuid Juventuse puurilukku Gianluigi Buffoni Milani ründemeestel üle mängida ei õnnestunud. Seega lõppes avapoolaeg väravateta viigiga.

Tunni aja täis tiksudes oli hea võimalus kodumeeskond juhtima viia Ibrahimovicil, kes sai kastis ohtlikult löögile, aga 42-aastane Buffon oli taas oma ülesannete kõrgusel. Vaid minut hiljem jõudis Milan siiski tabamuseni, kui Ante Rebic realiseeris Samu Castillejo söödu.

Milani jaoks läks kohtumine raskeks kümmekond minutit hiljem, kui teise kollase kaardi teenis Theo Hernandez. Kui juba tundus, et võõrustajad suudavad vaatama arvulisele vähemusele eduseisu hoida, siis normaalaja viimasel minutil teenis Juventus penalti. Kusjuures otsuse määras VAR, kui tuvastati Milani kaitsja Davide Calabria käega mäng.

Penaltit asus lööma Juventuse täht Ronaldo, kes penaltipunktilt ei eksinud. 1:1 viigi tabloole toonud portugallase jaoks oli see juba hooaja 35. tabamuseks.

Milani ja Juventuse korduskohtumine leiab aset 4. märtsil. Teises poolfinaalis on omavahel vastamisi Napoli ja Milano Inter. Avamängu võitis Napoli 1:0.