Hooaega kesiselt alustanud Milan sai jaanuaris korraliku täienduse, kui klubiga taasliitus Rootsi ründelegend Zlatan Ibrahimovic. Tundub, et rootslane on meeskonda uut hingamist toonud, kui viimati oldi kuus kohtumist järjest kaotuseta mullu veebruaris.

Sedapuhku võeti võit Itaalia karikasarja veerandfinaalis Torino vastu. Enne kohtumist mälestati aga pühapäeval kopteriõnnetuses hukkunud NBA legendi Kobe Bryantit. Varalahkunud ameeriklane elas lapsepõlves mitu aastat Itaalias ning oli tuntud Milani toetaja.

Mängu eel näidati San Siro jalgpallistaadionil videot Bryantist ja tema tütrest Giannast, kes koos isaga traagilises õnnetuses hukkus. Ühtlasi tõusid kohtumise 24. mänguminutil mõlema meeskonna poolehoidjad püsti ja aplodeerisid Bryanti auks.

Milani ja Torino vaheline kohtumine osutus tõeliseks põnevusetenduseks. Giacomo Bonaventura viis Milani juhtima, aga Bremer viigistas Torino poolt seisu. Teise poolaja keskel sahistas Bremer uuesti võrku, viies omakorda külalised ette. Normaalaja esimesel lisaminutil osutus Milani päästjaks türklane Hakan Calhanoglu, kes tõi tabloole 2:2 viigiseisu.

Lisaajal pani oma paremuse maksma juba Milan. 106. minutil oli teist korda täpne Calhanoglu, paar minutit hiljem vormistas 4:2 lõppseisu Ibrahimovic. Rootslasele oli see teiseks tabamuseks pärast Milani juurde naasmist.

Itaalia karikasarja poolfinaalis ootab Milani ees Torino Juventus. Nelja parema hulgas on koha kindlustanud ka Napoli, kes ootab omale vastast paarist Fiorentina - Milano Inter.

Kobe Bryantit mälestati ka Milanos.