Juba hommikul hakkas Boliivias, kus Dakar praegu kulgeb, vihma sadama ja võrreldes esimeste päevadega on temperatuurid kõvasti langenud ja Toomas Triisa sõnul oli neljandal päeval juba vägagi külm sõita. Esialgsete ja mitteametlike andmete kohaselt oli Toomas Triisa (Husqvarna) Malle Moto klassis tänasel lühendatud katsel teine, kaotust klassi võitnud Jose Julian Kozac'ile tuli täna 8.30 ja nüüd on Malle Moto klassi liidri ja teisel kohal oleva Triisa vahe 13.36. Mart Meeru oli täna Malle-Moto klassis viies (+34.20) ja ta jätkab ka kokkuvõttes viiendana, jäädes Malle-Moto liidrist 1.15.35 kaugusele. Üldarvestuse kohad olid meestel täna vastavalt 42 (+54.58) ja 58 (+1:20.48). Päeva võitis Sam Sunderland (KTM), kes tõusis ka üldliidriks.

Laupäeval on vaja sõitjatel teha veel viimane pingutus, sest peale kuuendat päeva, mis lõppeb Boliivia pealinnas La Pazis, ootab neid ees Dakari ametlik puhkepäev. Aga see ei saa olema lihtne, sest ilmaolud peaks olema sarnased tänasega veel lähipäevil. Päeva pikkus on 786 kilomeetrit, katset sellest 527 kilomeetrit. Kõrgeim punkt asub 4250 meetri kõrgusel ja päeva jooksul saavad sõitjad näha lummavaid vaateid, kui selleks aega jääb. Igal juhul taas üks raske päev ees, peale mida ootab ees puhkepäev.

Alternatiivne live feed, kus saab ka Malle-Moto klassi eraldi näha: http://www.trackingdakar.nl/

Red Bull TV teeb igal päeval päeva kokkuvõtte ja seda saab vaadata siit: redbull.tv

2017. aastal stardivad Toomas Triisa ja Mart Meeru Dakaril Malle-Moto klassis, kus tuleb kõik ise teha. 2014. aastal startisid Mart Meeru ja Toomas Triisa esmakordselt Dakari maratonrallil ja nende kohad üldarvestuses olid vastavalt 40 ja 52. 2015. aastal startis Mart eestlastest ainsana Dakaril ja tema lõppkohaks jäi 38. 2017. aasta Dakari maratonralli stardib esmakordselt 2. jaanuaril Paraguaist ja liigub edasi Boliiviasse ning finiš on 14. jaanuaril Buenos Aireses.