Avageimis Eesti noored oma mängu ei leidnud ja kesise esitlusega koguti vaid 12 punkti. Seejärel aga kosuti, teises vaatuses hoiti isegi 16:13 eduseisu, ent geimi lõpp kuulus kindlalt Hispaaniale ning kahegeimiline eduseis võeti 25:20 paremusega.

Kolmandas geimis laabus eestlaste koostöö hästi, sidemängija Markkus Keel kasutas tulemuslikult temporündajaid ning tasuks 25:21 geimivõit. Kahjuks anti geimivõidu järel ohjad jällegi vastastele ning 20:25 kaotus tähendas Hispaania 3:1 mänguvõitu.

Tänases kohtumises võib esile tõsta temporündajate Joonas Popmani (11 punkti, kasutegur +10) ja Ragnar Kalde (8, +6) tegutsemist, kes olid efektiivsed just rünnakul. Kokkuvõttes jäid eestlased peale vastuvõtul (55%-32%), kuid Hispaania oli selgelt üle rünnakul (44%-37%) ja tegi märgatavalt vähem omavigu (22-37).

Eesti meeskonna abitreener Marko Mett sõnas pärast kohtumist, et peamine murekoht oli nurgarünnak. "Mängijad ei olnud distsiplineeritud ka blokis, korrektsem käteasend tooks rohkem pidurdusi," jätkas Mett. Abitreener kiitis ka vastaseid, kes mängisid südilt kaitses, tuues üles palju raskeid palle. "Viimases kohtumises Saksamaa vastu peaks olema võimalus pingevabalt mängida ja oma tegelikke võimeid, mis kohati on kahes eelnevas mängus jäänud avaldumata, näidata," vaatas Mett homsesse päeva.

Homne mäng Saksamaaga algab Eesti aja järgi kell 17.00. Sakslased olid avapäeval kindlalt 3:0 üle Hispaaniast, täna õhtul võrreldakse oma võimeid kodumeeskonna Itaaliaga.