Meeskonnast lahkusid neli mängijat. Renee Teppan siirdus Itaaliasse, kus hakkab pallima koos koondisekaaslase Andri Aganitsaga. Andres Toobal kaitseb järgmine hooaeg Selveri värve, kus on tal ka parem õpinguid lõpetada. Artis Caics ja klubi leidsid, et ühtepidi on 3-aastane koostöö olnud meeldiv, kuid sammu edasi tegemiseks tuleb otsida uusi võimalusi. Taavi Arula suundub õpingutele TTÜ-sse, kus jätkub ka tema mängijakarjäär, vahendab klubi koduleht.

Bigbank Tartu meeskonna põhituumiku moodustavad nurgaründajad Kristo Kollo ja Robert Täht, kes otsib ka veel võimalust siirduda välismaale. Uus tulija meeskonda on Denis Sintov, kellest loodetakse leida mees, kes suudaks kogemustega raskeid olukordi lahendada ning ka noort meeskonda täiendada.

Tempomehed peaksid jääma 99% tõenäosusega samaks. Põhiraskust hakkavad kandma Henri Treial ja Kevin Soo. Vahetusest sekkuvad vajadusel Taavi Nõmmistu ja Mart Naaber.

Diagonaalina loodetakse kogenud Argo Meresaarele, kes on usinasti kevadel saadud vigastust ravinud. Hetkeseis lubab, et "Pikk" naaseb platsile ning aitab oma kogemustega ja targa mänguga võita tartlastel tähtsaid mänge.

Sidemängijate kohapeal on tehtud totaalne muutumine. Esimeseks sidemängijaks on toodud 21-aastane, 196 cm pikk andekas bulgaarlane Georgi Topalov, kes on seotud olnud tugeva Bulgaaria koondisega nii noorte kui ka täiskasvanute tasemel. Teiseks sidemängijaks on kodumaa poiss Robert Viiber, keda peetakse tulevikumeheks ning kellelt loodetakse arenguhüpet juba esimesel hooajal.

Liberona jätkab ei keegi muu kui raudvara Rait Rikberg. Treenerite duolt Andrei Ojamets ja Oliver Lüütsepp on saadud nõusolek jätkamisele.

Läbirääkimised käivad veel ühe nurgaründaja ja diagonaalründaja värbamiseks. Valikusse on jäänud eelmise hooaja "Jokker" Karl Jaani kui ka mitmed teised mängumehed, enamus esindavad nooremat põlvkonda.