Vahepeal liikusid kuuldused, et liidriroll Girol võiks 2014. aastal kuuluda hoopis Kangertile.

"Mul põhimõtteliselt pole vahet, millist suurtuuri ma järgmisel aastal sõidan. Liider pole ma neist ühelgi, vähemalt planeeritud liider. Kuna mind seob Astanaga pikk leping, siis mulle antakse veel aega atra seada," kommenteeris tänavune Giro 13. ja Vuelta 11. mees.

Astana poolt väljastatud pressiteates on lisaks kirjas, et Scarponi kõrval osalevad tuleval Giro d´Italial kindlasti Fabio Aru ning Aleksei Lutsenko. "Aru peaks saama Girol samuti vabad käed, temale panustatakse tulevikku silmas pidades päris palju. Itaallane on alles 23-aastane, väga perspektiivikas võidusõitja. Ei oska öelda, kas mind Girole peale pannakse. Tiimi juhid pole minuga tuleva aasta programmi arutanud, esimene kokkusaamine on meil 20. novembri paiku Montecatini Termes," lisas Kangert.

Astana meeskonna suurim eesmärk on tuleval aastal Tour de France´i võitmine. Tiimi liidriks on Touril Vincenzo Nibali, kelle ümber üritatakse koondada väga tugevat abiväge. Võimalik, et see sunnib Astana juhte eestlast hoidma Prantsusmaa velotuuriks.