Eestlasi on pühapäeval rajal kaks. Michela Fanini naiskonnas sõidab Liisi Rist ja Astana meeskonnas Tanel Kangert. Cofidise meeskond MMi kohast loobus, vastasel juhul olnuks stardis veel Gert Jõeäär.

Meie suurimad lootused on seotud Astanaga. Täna hommikul, kohaliku aja järgi kell 9.45 suundus meeskond viimasele lihvile, et sõita läbi liikluseks suletud võistlustrass. Kangerti sõnul oli uni öösel hea ning hommikul tundis ta end suhteliselt värskena. "Kaua kahjuks magada ei lastud, dopingukütid olid varakult ukse taga. Aga see käib töö juurde, midagi teha pole," tõdes Kangert.

Astana spordidirektorilt Aleksandr Sheferilt sai muuhulgas uuritud, miks Vincenzo Nibali meeskonnasõidu vahele jätab. Shefer vastas: "MMi grupisõit on Nibali selle hooaja üks suuri eesmärke olnud algusest peale. Seepärast ta meeskonnasõidus ei osale. Aga, ma arvan, et me ei kaota sellega midagi, väärilised mehed on asemele panna. Ja milleks meile Nibali, kui meil on Kangert," lõpetas Shefer muiates vastuste ja küsimuste vooru.

Naiskonnasõit algab pühapäeval Eesti aja järgi kell 11.00 ja meeskonnasõit kell 15.00.

Vaata videot:

Vaata galeriid: