Haye lennureis Inglismaale möödus pühapäeval probleemideta, samas kui Chisorat tabas vahetult enne lennukile minekut halb üllatus - Saksa politsei keelas tal lennukile minna ning viis laupäeval Haye'ga tüli norinud poksija jaoskonda seletusi andma.

Müncheni politsei pressiesindaja sõnul lasti Chisoral pärast nende peakorteris toimunud ülekuulamist kodumaale naasta ning britt maanduski AP teatel Londonis Heathrow lennujaamas Lufthansa lennukiga eile kell 22 õhtul. Kommentaare lennujaamast autoga lahkunud Chisora ajakirjanikele ei jaganud.

Kuid Haye, kes pärast inetut vahejuhtumit võistluspaigast kiirelt vehkat tegi, jäi sakslaste poolt küsitlemata. Väidetavalt polnud teda pühapäeva hommikul enam oma hotellis, samuti ei ilmunud ta Müncheni lennujaama kohale oma planeeritud lennuajaks.

Politsei olevat teda varajastel hommikutundidel hotelli otsima läinud ning küsitlenud endise raskekaalu tšempioni leidmiseks hotelli külastajaid. Arvatakse, et Haye olla kodumaale põrutanud kohe poksimatši õhtul.

"David Haye pole oma hotellis, teda pole ka lennujaamas," ütles politsei pressiesindaja Gottfried Schicht Sky Sportsile. "Me ei tea, kus ta on. Tahame ka temaga rääkida, et ära kuulata mõlemad osapooled. Tegemist ei ole süüdistusega, vaid me tahame selgeks teha, mis tol õhtul Chisora ja Haye vahel täpselt juhtus. Võib-olla on ta koju läinud. Sel juhul tuleb meil ehk Suurbritannia kolleegidega ühendust võtta."

SAMAL TEEMAL: