Klitško võitis ühehäälselt (118:110, 118:110, 119:111) ning oli igas raundis Chisorast üle. Hoolimata pidevatest paremsirgetest näkku suutis Chisora ilusti lõpuni vastu pidada ning kummalgi poolel midagi ohtlikku ei juhtunud.

"Chisora suutis sportlikult hea matši teha, kuid inimesena ma teda ei austa. Sooviksin temaga uuesti võidelda. Matši ajal ma käelöögile ei mõelnud, mõtlesin sellele tööle, mis ma tegema pidin. Oli väga raske matš, ta tuli terve matši vältel mulle peale. Seepärast pidin ettevaatlik olema," kommeteeris Klitško võitu.

Matši käik:
I raund: Chisora on aktiivne. Klitško endiselt "saksa stiiliga" käed all ning üritab esialgu paremsirgega tabada. Kumbki midagi ohtlikku ei saavuta.

II raund: Chisora üritab peamiselt kehasse tabada. Chisoral töötavad paremini haagid. Klitško kasutab pikkust ära. Paremsirged teevad britile häda.

III raund: Chisora tabab kehasse ja saab korra vastu lõuga. Klitško tabab vasak-parem sirgega.

IV raund: Chisora üritab vasak-haymakeritega, kuid ei saa pihta. Ka Klitško poolt seni veel midagi ohtlikku tulnud pole.

V raund: Klitško on seni võitnud kõik raundid. Esimesed 2 minutit mööduvad rahulikult, kumbki agressiivsust ei näita. Lõpuks üritab Chisora rünnata, kuid endiselt suudab Klitško eest põigelda ja blokkida.

VI raund: Energiline poks. Chisora tabab vasakuga Klitskot näkku. Klitško võidab ka selle raundi. Midagi ohtlikku seni pole olnud.

VII raund: Chisora alustab paremini. Klitško ei suuda kontrarünnakut teha. Palju passimist. Lõpus saab Klitško paaril korral paremaga Chisorale pihta.

VIII raund: Chisora lubas selles raundis matši lõpetada. Britt saab Klitškole pihta, hea kontra Klitškolt. Lahtine poks selles raundis. Chisora jätkab kehasse löömist.

IX raund: Klitško tabab mõlema käe sirgega, kuid Chisora jätkab peale tulemust. Veelkord ilus paremsirge Klitškolt, kuid Zimbabwe mees püsib kindlalt jalul.

X raund: Klitško tabab ning saab korraks Chisora tuikuma. Ometi, ei suuda Klitško ülekaalu ära kasutada. Chisora jätkab keha töötlemist.

XI raund: Klitško tabab taas paremaga. Chisoral on kõva pea. Ukrainlase parem maandub pidevalt briti näos.

XII raund: Chisora peab vastu ning näitab, et on suurepärane poksija. Teiselt poolt tuleb tunnistada, et Klitško vedas esitusega alt. Matš on läbi, Klitško võidab punktidega, kuid vaimne võit arvestades kõike, mis juhtunud jääb Chisorale.