„Eesti rallifännid, te olete midagi täiesti uskumatut korda saatnud!“ kirjutas Aabna sotsiaalmeedias.

„Mul ei jätku sõnu kirjeldamaks, kui õnnelik ja tänulik ma olen. See oli täiesti pöörane 10-päevane ettevõtmine, mis tundus väga suure ja kauge eesmärgina.Tänu Eesti rallirahva ja teiste toetajate abiga olen ma ametlikult SAAREMAA RALLI STARDIS FORD FIESTA RALLY3 AUTOGA. Uskumatu, mille me päriselt ära tegime!“ teatas õnnelik neiu.

Aabna lisas, et loosib õige pea välja ühe õnneliku poolehoidja, kes istub koos temaga Rally3 autosse. „Aitäh südamest kõigile, kes aitasid selle pöörase ettevõtmise ellu viia! Kohtume juba 11.-12. oktoobril Saaremaa rallil!“

20. septembri postituses oli Aabna teatanud, et üritab kokku saada 20-25 tuhat.

Aabna osales hiljuti Poolas Krakowis toimunud „Beyond Rally’’ arenguprogrammis. Laagri lõppedes valis žürii välja kolm paremat, kellele antakse võimalus oktoobris toimuval Kesk-Euroopa asfaldirallil tulla starti Ford Fiesta Rally3-masinaga. Aabna küll väljavalitute sekka ei kuulunud, kuid noort eestlannat see ei morjenda. Poolast ammutas ta rohkelt enesekindlust, kogemust ja inspiratsiooni.

„Ma olen kindel, et võimalus sinna sõita oli tõesti mulle väga-väga suureks võiduks. Tänasel päeval olen juba väga õnnelik, et mul üldse tekkis võimalus sinna minna,“ sõnas ta.