Kolm päeva kestnud programmist võttis osa 15 lootustandvat naissõitjat. Laagri lõppedes valis žürii välja kolm paremat, kellele antakse võimalus oktoobris toimuval Kesk-Euroopa asfaldirallil tulla starti Ford Fiesta Rally3-masinaga. Aabna küll väljavalitute sekka ei kuulunud, kuid noort eestlannat see ei morjenda. Poolast ammutas ta rohkelt enesekindlust, kogemust ja inspiratsiooni. Tee tähtede poole on loodetavasti alles alguses.

Võib vist õnne soovida. See, et sa Poolasse üldse pääsesid, oli sinu jaoks ilmselt juba võit?

Ma olen kindel, et võimalus sinna sõita oli tõesti mulle väga-väga suureks võiduks. Tänasel päeval olen juba väga õnnelik, et mul üldse tekkis võimalus sinna minna. Seda enam, et suutsin seal väga head kiirust näidata.

Kuidas ja millal said teada, et oled arenguprogrammi valitud?

Olin tegelikult kandideerides alaealine, kuid sinna pääsevad alates 18-aastased tüdrukud. Kandideerisin viimasel päeval, 30 juulil. Sel hetkel oli mul 18-nda sünnipäevani täpselt neli päeva aega. Kirjutasin samuti neile, et hetkel olen alaealine, kuid programmi toimumise ajal mitte ning ma tõesti väga soovin sinna pääseda. Otsus tuli mõned nädalad enne seda, kui info meediasse jõudis.