Itaalia klubi iseloomustab 22-aastast Riismaad kui mitmekülgset mängumeest, kellel on hea vise ja kes suudab tänu atleetlikkusele mängida hästi ka kaitses.

„Olen ​​väga põnevil ja valmis alustama uut teekonda koos selle meeskonna ja kogu Cantù linnaga. Meil on oluline eesmärk ja selle saavutamiseks anname endast parima,“ kommenteeris Riismaa klubi koduleheküljel.

Klubi peatreener Nicola Brienza tunnistas, et on eestlase palkamise üle väga õnnelik, sest teab Riismaad juba varasemast ajast.

„Olen ülimalt rahul Joonase liitumisega, pean teda Itaalias üheks perspektiivikamaks mängijaks. Mul oli rõõm temaga Pistoia Basketis (aastatel 2018-2022) koos töötada ja mul on hea meel temaga koostööd jätkata,“ kommenteeris Brienza. „Olen kindel, et temast saab meie meeskonna jaoks suurepärane täiendus.“

Viimati mängis Riismaa Itaalia kõrgliigas Brindisi meeskonnas. Eestlase arvele jäi lõppenud hooajal keskmiselt 3 punkti mängu kohta.

Alles eile tuli uudis, et Itaalia esiliigas hakkab mängima ka Mikk Jurkatamm. Tema sõlmis aastase lepingu Fel Des Avellinoga.