Robin Kooli kodumeeskond FaZe Clan läks turniiri avaringis vastamisi Põhja-Ameerika kohaliku meeskonna M80ga. Ühemängulises kohtumises ei suutnud Ameerika meeskond FaZele tugevat vastupanu osutada ning maailma teine meeskond astus 13:6 võiduga turniiri järgmisesse vooru. Mängu parimaks mängijaks oli eestlane Robin Kool alias ropz, kes saavutas skooriga 18-8 mängu eest tugeva 1.56 reitingu.

Avaringis saavutasid oodatud võidud ka seisuga 16:12 Monte alistanud Vitality, Majori võitjad Natus Vincere, kes alistasid sakslaste BIGi 13:9 ning austraallaste FlyQuesti 13:1 hävitanud Spirit. Päeva eeldatavalt võrdsemates vastasseisudes võitis G2 13:10 Falconsit, Virtus.pro 13:4 Heroicut ning kohalike meeskondade vastasseisus alistas Liquid 13:6 Complexity.

Päeva suurim üllatus leidis aset hiljuti maailma edetabeli esikohale tõusnud MOUZi ja maailma edetabeli 40. real paikneva Lõuna-Ameerika 9z vahelises kohtumises. Oma viimased kaks turniiri võitnud MOUZ pidi mängus tunnistama vastase 13:9 paremust ning jätkab turniiri oma alagrupi kaotajate ringis.

Eurooplaste jaoks juba öötundidel peeti ära ka A-alagrupi teise ringi mängud. Esimese mängu võitnud meeskondade vahelistes kohtumistes jätkas hea hooga 9z, kes alistas kolmemängulises seerias Liquidi 2:1, teises kohtumises alistas Vitality 2:0 sel turniiril ilma ametliku mängujuhita G2e. Kaotajateringis suutis MOUZ halvima ära hoida ning alistas tihedas kohtumises Complexity seisuga 2:1 (16:19, 13:11, 13:6). Lisaks Complexityle lõppes turniir ka Monte jaoks, kes kaotasid Falconsile 0:2.

FaZe turniir jätkub kolmapäeval umbkaudu kell 23 algava mänguga Virtus.pro vastu.

Teisipäevane mängukava