„Täna peame tõdema, et meie keeruliselt alanud, kuid siis ülesmäge läinud hooaeg 2023/2024 sai uue hoobi. Meeskonna juurest lahkub veel enne viimaseid mänge lähedase lahkumise tõttu Eric Hunter. Kahtlemata on see kogu meeskonnale suur kaotus,“ seisab Rapla klubi Facebooki postituses.

„Eric kohanes Raplaga ja Euroopa korvpalliga iga kuuga järjest rohkem ja arenes üheks olulisemaks tegijaks, aitamaks meeskond kevadel nelja parema võistkonna hulka. Austame siiski Ericu otsust, avaldame kaastunnet ja soovime Ericule parimat edaspidiseks.“

Rapla meeskonna juht Jaak Karp ütles Delfile, et ei taha Hunteri lahkumise asjaolusid täpsemalt selgitada.

„Tema lahkumine on kahtlemata väga suur löök, ta oli meeskonna jaoks ülioluline lüli. Midagi pole teha, peame nüüd kuidagi hakkama saama. Kindlasti on treeneritel kõvasti peamurdmist homse mängu eel,“ sõnas Karp.

Rapla alistas eilses pronksimängus Pärnu Sadama 68:65 ja asus kolme võiduni peetavat seeriat juhtima 2:1. Hunter oli neljapäeval Rapla parim 17 punkti, kuue resultatiivse söödu ja nelja lauapalliga.

Raplal on võimalus seeriavõit kindlustada juba homme, kui neljas mäng peetakse nende koduväljakul. Mängu pääsmeid saab osta Piletitaskust.