Atamani karistati kahe eraldiseisva intsidendi eest. 30 000 euro suurune trahvinõue läks tema poole teele veerandfinaalseeria esimese mängu järel öeldu tõttu. Türklasest juhendaja süüdistas kohtunikke ebaausas viles ja leidis, et Panathinaikose vastase Tel Avivi Maccabi tagamängijale Wade Baldwinile kingiti kuus vabaviset.

Päev pärast esimest mängu läks Ataman Euroliiga reeglitega vastuollu meediale avatud treeningu ajal. Ta keeldus rääkimast Iisraeli ajakirjaniku Moshe Bardaga, väites, et meediat treeningule ikkagi ei lubata ja aeg on otsas. Selle eest sai Ataman 5000 eurot trahvi.

Panathinaikose klubile määrati 30 000 euro suurune karistus. Klubi saatis pärast esimest mängu välja ametliku avalduse, kus vihjati, et kohtunikud vilistavad Maccabi kasuks põhjusel, et Iisrael on sõjas. Lisaks käidi taas välja vandenõuteooria, et Euroliiga on juba endise tegevjuhi Jordi Bertomeu aegadest meelega Panathinaikosele käru keeranud.

30 000-eurosed karistused on Euroliiga kohta üpris suured. Näiteks on Panathinaikost sel hooajal juba kohtunike kritiseerimise eest juba trahvitud, aga toona oli summa vaid 5000 eurot.

Panathinaikos - Maccabi seeria jätkub seisul 1:1 täna kell 20 Belgradis. Finaalturniirile pääsemiseks on vaja kolme võitu.