Põhihooajal üheksanda koha teeninud Bulls võõrustas kodusaalis idakonverentsis 10. koha saanud Atlanta Hawksi. Chicago klubi haaras kohtumise juhtohjad juba avaveerandil, mis võideti koguni 40:22. Teist veerandaega alustas Atlana 14:0 spurdiga, vähendades vahe neljale silmale. Punkt-punktis võitlus kestis kuni poolajasireenini ning pikale pausile mindi kodumeeskonna 73:67 juhtimisel.

Teise poolaja alguses sai taaskord paremini minema Bulls, kasvatades viimase 12 minuti eel eduseisu 18-punktiliseks. Viimasel veerandajal enam Atlanta Bullsile ohtlikuks ei saanud ning võit teeniti numbritega 131:116.

Chicago Bullsi resultatiivseimaks tõusis Coby White, kes viskas 42 punkti, noppis üheksa lauapalli ja jagas kuus resultatiivset söötu. Nikola Vučević toetas teda 24 punkti ja 12 lauapalliga. Atlanta parim oli Dejounte Murray 30 punkti, seitsme lauapalli ja kuue resultatiivse sööduga.

Kuna Henri Drellil oli sõlmitud Bullsiga kahesuunaline leping, mis võimaldas mängida vaid NBA-põhihooajal ja G-liigas, siis eestlane Chicago klubi koosseisu ei kuulunud.

Bulls kohtub play-off´i kaheksanda asetuse otsustavas mängus võõral väljakul Miami Heatiga, kes tunnistas Philadelphia 76ersi 105:104 paremust. Võitjate resultatiivseim oli Joel Embiid, kes kogus 25 punkti ja 15 lauapalliga võimsa kaksikduubli. Heati parim oli 25 punkti, kahe lauapalli ja üheksa korvisööduga Tyler Herro.

Philadelphiat ootab play-off´is duell New York Knicksiga. Bullsi ja Heati vahelise kohtumise võitja mängib idakonverentsi veerandfinaalseerias Boston Celticsiga.