Eesti olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles avaldas kahetsust, et ERR otsustas sedasi käituda.

„Esimene mõte pole isegi sponsorluse, vaid juhtimise kohta. Kui ERRi eri toimetused suhtuvad eriliselt ja erinevalt sponsorlogode näitamisse, siis on tegemist juba juhtimisveaga. Avalik-õiguslikul ringhäälingul võiks olla mingi ühtne seisukoht, kuidas neid logosid näidatakse,“ sõnas Sukles.

„Kui minna konkreetsemalt selle juhtumi juurde, siis on nukker, et on erasponsorid, kes usuvad sportlasesse, investeerivad temasse ja nagu me teame, ei ole spordis 100%-line õnnestumine kindlustatud, siis võiks ka avalik-õigusliku ringhäälingu huvi olla natukenegi tagasi anda neile, kellel on usku meie sportlastesse,“ märkis Sukles ja lisas: „Minu jaoks oli see udustamine üle võlli ja neid logosid võinuks näidata.“

Alexela suuromanik Heiti Hääl ütles, et kuna Eesti spordis riiklikust rahastusest ei piisa, võiks sponsoreid paremini kohelda.

„Kui riik tekitab ise olukorra, et sportlane peab neid häbenema, kes on sind aidanud saada selleks, kes sa oled, siis sellega riik just ei soodusta kultuuri ja spordi toetamist. Minu meelest on see lähenemine väiklane,“ sõnas Hääl.