Christiansen tuli viimasesse püstitiiru minutilise eduga Sebastian Samuelssoni ees, kuid sai koguni kolm trahvi ning finišeeris lõpuks Rootsi järel teisena. Lõpuheitluses suutis ta alistada prantslase Quentin Fillon Maillet.

„Viimasel laskmisel võib kõike juhtuda. Kahjuks olin mina see, kes pidi täna „eeskuju“ näitama. Olen selles pettunud. See pidi olema kõigi aegade halvim seeria,“ ütles Christiansen NRK-le.

„Selgemat patuoinast ei saa olla. See oli tohutu pettumus, kuid kui ma seal tiirus värisema hakkasin, siis enam tagasiteed polnud,“ lisas Christiansen.

Samuelsson lasi samal ajal eksimusteta ja tõstis meeskonna kullale. “See on muidugi täiesti fantastiline. See on suur päev kogu meie meeskonna jaoks. MM-kulla võitmine selles teatesõidus on täiesti uskumatu,“ ütles Samuelsson ja lisas, et tal on Christiansenist kahju.

„Ma tunnen talle kaasa, sest ma saan aru, kui raske see on. Nii on see laskesuusatamise puhul ja seda oleme meie, rootslased, sellel MM-il samuti näidanud,“ lisas rootslane.

Laskesuusatamise MM lõpeb pühapäeval ühisstardist sõitudega. Naiste sõidus tulevad starti ka Tuuli Tomingas ja Regina Ermits.

Täna tegid meie naised hiilgava teatesõidu, püsisid terve võistluse medalikonkurentsis ja saavutasid neljanda koha. Meie mehed lõpetasid 17. kohal, kuigi Rene Zahkna võitis avavahetuse.