Hüppevoorus lendas Ilves 95,5 meetri kaugusele ja teenis 132,6 punkti. Ootuspäraselt võitis hüppevõistluse norralane Jarl Magnus Riiber, kes edestas suusarajale minnes kaasmaalast Jörgen Graabakit 32 sekundiga. Kolmandat-neljandat kohta hoidsid austerlastest vennad Stefan ja Thomas Rettenegger (+0.40), viies oli Franz-Joseph Rehrl (+0.58) ning Ilves jagas veel ühe austerlase Martin Fritziga kuuendat positsiooni (+1.02).

Lumenappuse tõttu peeti suusasõit taas kahekilomeetrisel ringil, mida läbiti viis korda. Graabak ei ohustanud Riiberit kordagi ning kahevõistluse valitseja edestas kaasmaalast finišis enam kui poole minutiga. Kolmas oli Stefan Rettenegger (+53,5). Ilves sõitis enamiku distantsist suures grupis, aga viimasel ringil läks ta koos 18. kohalt alustanud sakslase Vinzenz Geigeriga teistelt eest. Lõpus oli Geiger siiski kiirem ning sai neljanda koha (+1.09,3). Ilves kaotas Riiberile 1.10,6.

Tulemused:

Pühapäevase etapi tulemused.

Laupäeval tõusis Ilves hüppevooru kuuenda koha järel suusasõiduga viiendaks. Laupäevasest võistlusest saab pikemalt lugeda SIIT.

Ilvese selle hooaja parim koht pärineb Ruka minituuri viimaselt MK-etapilt, kus ta oli neljas.

MK-sarja üldarvestuses jätkab Ilves viiendal kohal, tal on 566 punkti. Eespool on Riiber (1070 punkti), Stefan Rettenegger (795), Graabak (728) ja Johannes Lamparter (670).

Blogi: