Ilves sai Lillehammeris suure mäe MK-etapil 11. koha. Ilvese hüpe suurel mäel ebaõnnestus. Ta teenis 125-meetrise hüppega 126,7 punkti, mis annab suusasõidu eel 16. kohal. Liider Riiberist alustab ta 2.22 hiljem. „Olin natuke liiga agressiivne ja ei istunud ilusti hoovõtus ära. Kehv hüpe kokkuvõttes,“ rääkis Ilves ETV2 otse-eetris ja lisas suusasõidu kohta: „Väga suuri võimalusi pole, liiga kaugel olen. Loodetavasti tuleb hea suusasõit. Mõtlen alati poodiumist, eile oli see võimalik, täna mitte. Tuleb lõpuni sõita.“

10 km suusasõiduga kerkis eestlane 11. kohale. Järjekordse võidu noppis MK-sarja üldliider Jarl Magnus Riiber, kellele järgnesid austerlane Johannes Lamparter (+33,8) ja norralane Jörgen Graabak (+36,5). Ilves kaotas Riiberile 2.00,5. Loe pikemalt siit.

Laskesuusatamises peetakse Rootsis Östersundis pühapäeval jälitussõidud. Eestlannadest on stardis Tuuli Tomingas (stardijärjekorras 28.). Sprindi 35. kohaga pääses starti ka Susan Külm, aga ta jättis haigestumise tõttu sõidu vahele.

Tominga võistlus algas tagasilöögiga, kui tema ajale määrati valestardi eest 30 sekundit juurde. Trahv määratakse, kui kohtunikud leiavad, et sportlane stardib 1-3 sekundit lubatust varem. Eestlanna tegi seejärel aga ilusa võistluse, püsides eksimatuna kõigis neljas lasketiirus. Ta lõpetas võistluse 19. kohal, kaotades samuti puhtalt lasknud Lou Jeanmonnot’le 2.44,6-ga. Ilma 30-sekundilise trahvita oleks Tomingas teeninud 18. koha. Jeanmonnot edestas lõpuspurdiga sakslannat Franziska Preussi 0,3 sekundiga. Kolmanda koha pälvis sarnaselt Preussile ühe trahviringi teinud Vanessa Voigt (+18,5). Loe pikemalt siit.

Laskesuusameeste põneva jälitussõidu võitis kolmest trahviringist hoolimata kodupubliku ees Sebastian Samuelsson. Ta edestas 5,1 sekundiga sakslast Philip Nawrathi (2 trahvi) ja 7,2 sekundiga norralast Vetle Sjaastad Christianseni (1 trahv). 47. kohalt startinud Rene Zahkna võistlus ebaõnnestus. Ta eksis nelja tiiru peale kuuel korral, sai 55. koha ja kaotas võitjale 7.17,2.

Suusahüppaja Artti Aigro jõudis pühapäeval Lillehammeri MK-etapil suurel mäel põhivõistlusele. Finaalvooru ehk 30 parema sekka ta ei pääsenud. Aigro (115 meetrit, 109,3 punkti) laeks jäi pühapäeval 39. koht. Esikoha pälvis õhtul austerlane Stefan Kraft (318,2 p).