Toyota Gazoo Racing korraldab järgmisel esmaspäeval, 20. novembril pressikonverentsi, mille teemaks on „2023. aasta hooaja ülevaade ja 2024. aasta sõitjate koosseisud“.

Üritus toimub Nagoya linna konverentsikeskuses ning üritusest võtavad osa Toyota tiimijuht Jari-Matti Latvala ning nende WRC meeskonna neli sõitjat ja neli kaardilugejat. Rallit.fi kirjutab, et see viitab sellele, et järgmisel hooajal kasutab Toyota sarnast strateegiat kui tänavu.

Toyota põhisõitjad on sel hooajal Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans ning kolmandat masinat jagavad Takamoto Katsuta ja Sebastien Ogier.

Maailmameistri Rovanperä mänedžer Timo Jouhki ütles sel nädalal, et soomlane on uue lepingu juba allkirjastanud, kuid Toyota meeskond teeb selle avalikuks „sobival ajal“.

„Ma ei saa muud öelda, kui et asjad on paika pandud. Meeskond teatab lepingust endale sobival ajal,“ rääkis Jouhki Iltalehtile.

Tõenäoliselt on Rovanperä uus leping vähemalt kaheaastane. Kuulduste kohaselt jääks ka Evans meeskonna juurde kaheaastase lepinguga ning Ogier jätkab sarnaselt tänavusele osalise koormusega.

Kindel on ka see, et Jari-Matti Latvala jätkab järgmisel aastal Toyota meeskonna bossina. Soomlane kinnitas seda kolm nädalat tagasi enne Kesk-Euroopa MM-rallit.

Hooaega lõpetav Jaapani ralli algab neljapäeval. Ralli ajakava näeb siit.