Nimetatud grupeering, kus töötab üle saja inimese, on rikaste inimeste maju röövinud juba enam kui 20 aastat. Sealjuures on sisse tungitud paljude tippjalgpallurite - teiste seas Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Johan Cruyffi - kodudesse.

„Röövisin Barcelonas Johan Cruyffi maja. Seal võtsin kaasa Dennis Bergkampi käekella, mõned väikesed luksusesemed Hermeselt ja trofeeks 20 tuhat eurot. Majas ei olnud valvekaameraid ega signalisatsiooni. Sinna sisenedes sain aru, kelle maja see on. Olime ka Madeiral toimunud Cristiano Ronaldo [maja] röövi taga, kuid saak polnud kuigi huvitav,“ rääkis end Albertoks nimetav varas.

Kurjategija avalikustas ka skeemi, mille põhjal rööve planeeritakse. Tema sõnul annavad neile vajalikku infot potentsiaalsete ohvrite lähedased inimesed. Preemiaks saavad nad 30% röövi tulust.

„Sotsiaalvõrgustikud - see on kuulsuste jaoks vaenlane number üks. Ma ei leia Hispaanias mingit sihtmärki, kui keegi mulle seda ei ütle. Need inimesed on „pühakud“. Need on inimesed, kes otsivad meid üles ja annavad meile vajalikke üksikasju. See võib olla keegi teie tuttav, koristaja või isegi sõber,“ sõnas Alberto.

Varas tunnistab, et jättis Lionel Messi Kataloonia kodu röövimata austusest argentiinlase vastu.

„See oli hiljuti, peaaegu aasta tagasi. Maja ei kuulunud Messile, vaid tema vanematele. Lionel oli siis juba Pariisis [mängis PSG-s - toim.]. Keelasin mitu korda inimesi, kes tahtsid Messi majja tungida. Ma tegin seda ja olen enda üle uhke. Ma ei röövinud [tema pere maja] austusest Messi vastu, sest ma armastan teda, punkt,“ märkis kuritegeliku rühmituse juht.