Mängu avaveerandi järel oli Keila vaid punktilises kaotusseisus 13:14. Teisel neljandikul pääses Voluntari korraks üheksa silmaga juhtima (15:24), ent poolajavileks suutis Keila kaotusnumbrid vähendada 25:30-le.

Teine poolaeg kuulus juba kindlalt külalistele tulemusega 28: 52.

Keila resultatiivsemad olid Denis Krestinin 13 ja Karlis Zunda 12 punktiga. Kodumeeskonna visketabavus mängust oli seejuures kõigest 29% (17/58) külaliste 51% vastu.

Enim pahandust tegi Keilale 20 silma visanud Kwamain Mitchell ja Keyshawn Feazell, kes tõi 17 punkti ja hankis kaheksa lauapalli.

Mängu eel:

Peep Pahvi juhendatav Keila Coolbet alustab tänasega debüüthooaega ENBL-is. Voluntari on sel hooajal ühe kohtumise B-alagrupis pidanud, kui septembris kaotati võõrsil Leedu klubile Šiauliaile 77:85.

B-alagruppi kuuluvad veel Zielona Góra (Poola), Liège Basket (Belgia), Newcastle Eagles (Inglismaa), Brno Basket (Tšehhi) ja Valmiera (Läti).

Keila on kodust Eesti - Läti liiga hooaega alustanud kahe võidu ja nelja kaotusega. Viimati jäi Keila pühapäeval TalTech/Optibetile alla 81:86. Juba teisipäeval ootab ees Rumeenia klubi Voluntari, kes on koduses kõrgliigas võitnud senisest neljast mängust kaks. Viimati kaotasid nad 13. oktoobril Bukaresti Rapidile 83:89.

„Sel teisipäeval võõrustame Voluntarit, kus peatreener on [Ainars] Bagatskis ja satsi tase on päris kõva. Kuid meil oli pühapäeval mäng TalTechiga, [abitreener Kristjan] Evart lõikas küll pühapäevaks videod valmis, aga Voluntari vastu valmistumiseks on üks päev,“ rääkis Pahv Delfile eurohooaja eelvaates. „Hooaja jooksul tuleb paar nähvakat, kus ühel õhtul mängime kodus ja järgmisel hakkame sõitma välismängule. Ühest küljest läheb tihedaks, aga kõik tippmeeskonnad mängivad nii. Mis seal ikka, pigem teeb see hooaja huvitavaks.“