Rallit.fi kirjutab, et Lappi on teinud tänavu suure sõiduvea Mehhikos, Soomes ja nüüd ka Tšiilis, kuid samas pääses soomlane suvel viie võistluse jooksul kokku neli korda poodiumile.

Hyundai meeskonna juht Cyril Abiteboul kommenteeris Lappi olukorda Belgia rahvusringhäälingule RTBF.

„Lappi puhul ei tohiks liiga emotsionaalselt reageerida, kuid nende sündmuste [avariide] suhtes ei saa ka igavesti pimedaks jääda,“ sõnas Abiteboul.

Tiimijuht lisas, et on aastatega kannatlikult käituma õppinud, kuid ka sellel on omad piirid.

„Olen õppinud, et ma ei tee kunagi pühapäeva õhtul otsuseid, aga ma ei oota ka kuu aega. Nüüd tuleb lihtsalt kõik kokku võtta ja siis edasine suund võtta. Meil on veel aega otsustada, kes kolmandat autot juhib,“ ütles Abiteboul.

Hyundai puhul on vihjatud, et meeskond võib uuel hooajal võistelda ka nelja autoga. Lappi jaoks oleks selline uudis mõistagi hea.

„Läheb veel palju aega, enne kui avaldame kogu oma koosseisu. Peame ka sellele (neljandale autole) mõtlema, aga see võtab veel aega,“ nentis Abiteboul.

DirtFishi väitel jätkab ka Lappi järgmisel aastal Hyundais, kuid senisest väiksemas rollis ehk poole kohaga. Ilmselt hakkaks ta kolmandat autot jagama koos Teemu Sunineniga.

Hyundail on uueks hooajaks leping olemas Thierry Neuville`iga. Tänaku võimalikku taasliitumist ei ole Hyundai tiim siiani kommenteerinud.