Reede sündmustest saab pikemalt lugeda siit. Laupäevastest sündmustest saab pikemalt lugeda otseblogi alt.

Pühapäev: Kavas neli viimast kiiruskatset kogupikkusega 54,12 kilomeetrit. Päeva esimesel katsel oli kiireim Thierry Neuville (Hyundai), kes vähendas Sunineniga vahe 9,1 sekundi peale. Tänak oli neljas (+10,8). SS14-l oli taas kiireim Neuville, kes jõudis soomlasest 6,7 sekundi kaugusele. Tänak oli kolmas (+3,1).

Pikalt teist kohta hoidnud Suninen katkestas ralli eelviimasel katsel, kui sõitis teelt välja. Sellega sai soomlase ralli läbi. Kolmanda katsevõidu noppis teiseks kerkinud Neuville.

Punktikatse võitis Rovanperä, kes edestas Evansit, Neuville'i, Tänakut ja Katsutat. Etapi kokkuvõttes sai Tänaku järel teise koha Neuville, kolmas oli Evans ning neljas Rovanperä.

Tšiili ralli lõppjärjestus:

Tšiili ralli.

MM-sarja juhib Kalle Rovanperä (Toyota), kel koos 217 punkti. Talle järgnevad Elfyn Evans (Toyota; 186 p), Thierry Neuville (Hyundai; 155 p) ja Tänak (M-Sport, 146 p). MM-sarja üldseisuga saab tutvuda siit.

Kui otseblogi ei avane, oota pisut ja kui ka see ei mõju, siis värskenda palun lehte.

Laupäev: Päeva alustas võimsa katsevõiduga Kalle Rovanperä (Toyota), kes kerkis rehvi lõhkunud Thierry Neuville'ist (Hyundai) mööda neljandaks. Teist aega näidanud Tänak (+1,6) kasvatas edu teiseks tõusnud Evansi ja kolmandaks langenud Sunineni ees. SS8-l võttis selge katsevõidu Tänak, kes kasvatas lähima jälitaja Evansi ees edu 20,6 sekundi peale. Neuville möödus taas Rovanperäst, kes tõdes, et läks rehvitaktikaga alt. Ta võttis kaasa ainult ühe varurehvi ning kõik viis olid pehmed rehvid.

SS9-l sai hommikune rehvitaktika määravaks. Neli kõva ja kaks pehme seguga rehvi kaasa võtnud Tänak sai 28,72 km pikkuseks katseks ainsa Rally1 sõitjana keerata masinale alla neli kõva seguga rehvi ning see tasus ka ära. Valikuga pani täkkesse ka Thierry Neuville, kes sai valida kolme kõva ja kolme pehme rehvi vahel. Belglane kerkis kolmandaks. Taktikaga panid puusse Evans ja Rovanperä (vastavalt 6 ja 5 pehmet rehvi). Evans jõudis finišisse kahe purunenud rehviga, Rovanperäl pidasid rattavarjud vaevu lõpuni vastu. Evans langes teiselt kohalt neljandaks, Rovanperä jätkab viiendana, aga kaotas liidritele samuti kõvasti aega.

SS10-l oli kiireim Rovanperä, rehve säästev Tänak kaotas talle 14,5 sekundiga. Kokkuvõttes on Tänaku edu lähimate jälitajate ees siiski üle 40 sekundi. SS11-l võttis järjekordse katsevõidu Tänak. Kõik sõitjad on kordusläbimiste järel rääkinud, et kõige olulisem on säästa rehve ja päev lõpuni tulla, sest karmid teed kulutavad neid väga kiiresti. SS12 võitis samuti Tänak, kelle kontol sel nädalal juba seitse katsevõitu. Kõvasti aega kaotas Rovanperä, kes pidi pool katset sõitma purunenud rehvide ja tehniliste muredega kimpus olnud Gregoire Munsteri taga. Rovanperäa kaotas 12. kiiruskatsel Tänakule 41,3 sekundit. Hiljem vähendasid kohtunikud Rovanperä kaotust 19,5 sekundi peale.