Delfi avaldab toetuskirja täismahus:

Väljendame oma sügavat toetust Peep Pahvile, mehele, keda te kõik hästi teate kui tõeliselt pühendunud ja kireva hingega spordifanatti ning inimesele, kellel on Keila korvpalli ja kogu kohaliku spordi jaoks eriliselt oluline koht südames.

Peep Pahv on tuntud oma põhjatu entusiasmi ja pühendumuse poolest, mida ta on aastate jooksul Keila korvpallile andnud. Tema panus noorte korvpallurite arengusse on olnud märkimisväärne ja hindamatu. Ta ei ole mitte ainult treener, vaid ka mentor, eeskuju ja sõber paljudele noortele, kes on unistanud suureks saamisest korvpallimaailmas.

Peep Pahvi pühendumine oma tööle on olnud eeskujuks kõigile meie jaoks. Ta on näidanud, et spordis peitub rohkem kui lihtsalt võidud ja kaotused - see on ka väärtuste õpetamine, meeskonnatöö ja isikliku kasvu toetamine. Tema juhtimisel on Keila korvpall jõudnud kõrgematele tasanditele ning aidanud paljudel noortel saavutada oma unistusi.

Kuid viimased sündmused, mis on seotud Peep Pahvi ja Keila korvpallikooliga, on tekitanud kurva varju meie kogukonna üle. Kuigi meie süda sooviks näha selles olukorras vaid selgust ja ausust, tundub, et erimeelsused ja segadus on keeranud asjad pea peale.

Oluline on rõhutada, et meie eesmärk on alati olnud toetada Keila korvpalli ja aidata sellel jätkata oma tegevust tugeva, läbipaistva ja jätkusuutlikuna. Me oleme alati uskunud, et koos saame me kõikidele väljakutsetele vastu astuda. Peep Pahvi pingutused Keila korvpallikooli heaks on tehtud suure pühendumise tähe all. Ta on näidanud, et tema eesmärk on alati olnud kooli ja korvpalli edendamine ning noorte kasvatamine tugevateks sportlasteks ja inimesteks.

Tema algatusel loodi aasta tagasi Keila esindusmeeskonna klubi - Keila Coolbet. Selle projekti teostamine sai võimalikuks tänu Peebu aktiivsele tegutsemisele, tema võimele kaasata sponsoreid ja toetajaid ning tema kirglikule pühendumusele Keila korvpalli edendamisel. Pahvi juhtimisel koguti kokku vajalikud ressursid ja loodi Keila Coolbet, mis sai kiiresti osaks meie kogukonna korvpallist. Peep Pahv näitas sellega, et ta ei ole mitte ainult suurepärane treener, vaid ka visionäär ja liider, kes suudab teha reaalsuseks suured unistused.

Tegevjuht Tarmo Hein on toonitanud, et esindusmeeskonna majandamine peaks toimuma Keila Korvpallikooli koosseisus, et tagada professionaalne, läbipaistev ja jätkusuutlik tegevus. Samas, kui vaadata Keila Korvpallikooli aastaaruandeid ja finantsolukorda, tekib mõistlik küsimus, kas kõik Keila Korvpallikooli rahalised vahendid on Tarmo Heina eesjuhtimisel olnud sihtotstarbeliselt ja tulemuslikult kasutatud. Olles kursis Peebu tegutsemistega pikki aastaid ja teades kui suurel hulgal on ta panustanud isiklikke vahendeid noorte korvpalli arendamisel, et kõik noormängijad saaksid osaleda rahvusvahelistel võistlusel, siis võib julgusega väita, et tegemist on 110% ausa mehega.

Peep Pahv on tõestanud oma pühendumust ja soovi tuua Keila korvpallile edu ning meie kogukonda lähemale. Loodame, et kõik selgineb ja et saame jätkata koostööd, et edendada Keila korvpalli.

Seetõttu kutsun ma kõiki meie kogukonna liikmeid üles leidma lahendusi, mis aitavad meil taas ühenduda ja keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline - meie noorte arengule ja Keila korvpallikooli tulevikule. Loodan, et saame leida viisi, kuidas üheskoos edasi liikuda ja tagada, et Keila korvpall säilitab oma koha meie kogukonna südames ja meie noored saavad jätkuvalt õppida ja kasvada nii spordis kui ka elus tervikuna Peep Pahvi juhendamisel.

Lapsevanemad, fännid, sõbrad - tõsiselt Keila korvpalli pooldav kogukond