Tänaku senine leping M-Sportiga saab läbi aastavahetusel. Praegu on kindel vaid see, et eestlane ei kavatse karjääri lõpetada.

„Plaan on jätkata. Mis täpselt toimub, on siiani raske öelda. Siiani pole liiga palju arutelusid olnud. Loodan, et asjad lahenevad peagi,“ ütles Tänak rallit.fi-le.

Sama mõtte, et ta soovib järgmiselgi aastal võistlusrajal olla, oli eestlane välja käinud ka Kreeka rallil Jaan Martinsoniga vesteldes.

Kuulujutud seostavad Tänakut nii Hyundai kui Toyota meeskonnaga, kuid praegu tundub rattit.fi arvates Tänaku jaoks kõige tõenäolisem variant Hyundai, kui ta otsustab tiimi vahetada.

„Arutelud peetakse alati kõigiga. On vaid üksikud meeskonnad, mistõttu on aruteludesse kaasatud kõik – olgu siis lepinguteemadel või muudel teemadel,“ lisas Tänak.

Rohkem eestlane oma tuleviku üle spekuleerida ei soovinud. Selle asemel suunas ta jutu n-ö WRC-sarja suurele pildile.

„Hetkel on laual spordi seisukohalt palju olulisemad asjad. Kõige tähtsam oleks, et MM-sarja promootor ja FIA (rahvusvaheline autoliit – toim) hakkaks lõpuks mõtlema tuleviku seisukohalt millelegi uuele. Meie spordiala pole hetkel väga heas seisus,“ rõhutas Tänak.