Curro Torres sai 3. septembril Kadrioru staadionil peetud Tallinnas derbis FC Floraga punase kaardi juba 30. minutil, sest ta käitus kohtunikega agressiivselt.

Eesti Jalgpalli Liit teatas täna, et Torresele määrati lisaks punase kaardiga kaasnevale ühemängulisele keelule veel kolme mängu pikkune keeld, sest Levadia peatreener juhendas võistkonda ka pärast eemaldamist ning üritas ajakirjanduse kaudu kohtunikke mõjutada.

„Premium liigas on kohtunikega suur probleem. Olukord on alati sama. Rääkida ei ole võimalik. Ma ei viita kõikidele kohtunikele, kuid osadega on asjad alati ühte moodi. Neil ei ole Curroga seoses häid tundeid,“ teatas Torres mängu järel meediale.

Lisaks trahvis jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon FCI Levadiat 500 euroga ning sanktsioneeris klubi kogukonnajuhti Lauri Väljat noomitusega.

Curro Torres peab seega vahele jätma Levadia mängud Paide Linnameeskonna, FC Kuressaare, Harju JK Laagri ja Narva Transi vastu.

3. septembri Tallinna derbi FC Flora ja FCI Levadia vahel lõppes 2:2 viigiga. Premium liiga 26. vooru järel edestab esikohal paiknev Flora Levadiat kahe punktiga.