Kui avageimi kaotasid eestlased kindlalt 16:25, siis teises ja kolmandas geimis näidati tugevale vastasele hambaid ning teeniti vastavalt 23 ja 22 punkti.

Eesti resultatiivseimatena tõid Martti Juhkami ja Märt Tammearu võrdselt 11 punkti, Renee Teppani arvele kogunes 7 silma. Eesti koondise senine rünnakuliider Oliver Venno käis täna platsil vaid episoodiliselt.

Serbia poolel oli suurepärases hoos 18 punkti kogunud Dražen Luburić.

Eestil on alagrupist edasipääsemise mõttes kõik võimalused enda kätes. Kui teisipäeval Belgiast jagu saadakse, on Eesti nelja parema hulgas. Kui kaotatakse, on edasipääsulootused 99% tõenäosusega kustunud.

Eesti koondis avas EMil võiduarve pühapäeval, kui dramaatilises matšis alistati 3:2 Šveits. Varasemast oli Eestil all 0:3 kaotused Saksamaalt ja Itaalialt. Serbia oli Šveitsist jagu saanud 3:0 ja Belgiast 3:1. Võõrustajale Itaaliale kaotati reedel aga 0:3.

Eesti ja Serbia olid varem omavahel kohtunud kolmel korral. Neist kaks viimast korda leidsid aset Euroopa meistrivõistlustel - 2015. aasta suurturniiri play-offis kaotas Eesti 2:0 eduseisust 2:3. Kuus aastat tagasi kohtusid koondised alagrupis, toona jäi Serbia samuti peale 3:2.

Tabeliseis: