Jalgpalli telgitagustega hästi kursis oleva ajakirjaniku Fabrizio Romano andmetel on Bayern teinud Tottenhamile sel suvel juba kaks pakkumist, kuid Spurs on mõlemad tagasi lükanud. Esimesel juhul pakkus Bayern 70 miljonit eurot, millele oleksid lisandunud boonused. Teisel puhul oli pakkumine 80 miljonit eurot + boonused.

Tottenham lükkas aga mõlemad pakkumised tagasi. Inglasest ärimees, Hotspuri tegevjuht Daniel Levy on andnud korduvalt mõista, et soovib näha Kane'i Londonis edasi mängimas. Samas on Tottenham keerulises seisus, sest Kane'i leping klubiga kehtib 2024. aasta suveni. Seega on sel suvel meeskonnal viimane võimalus 30-aastase ründaja pealt suurem rahasumma teenida.

Fabrizio Romano teatel on järgmised tunnid Kane'i potentsiaalse tehingu osas äärmiselt olulised. Nimelt valmistub Bayerni leer Londonis kohtumiseks Daniel Levyga. Itaallase sõnul on Müncheni klubi valmis sel korral pakkuma veel rohkem kui 80 miljonit eurot.

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi aupresident Uli Höness rääkis juuli keskpaigas Saksamaa meediale, et Kane'i enda soov on kolida Bayernisse. „Praegu on Harry kõikides vestlustes andnud märku, et tema soov on endine,“ rääkis Höness Kickerile, et Kane tahab temale teada oleva info kohaselt Bayerniga liituda. „Kui selline on tema soov, siis peab ka Tottenham sellega lõpuks leppima.“

Kane lõi möödunud hooajal Tottenhami särgis 49 mänguga 32 väravat ning jagas viis resultatiivset söötu. Ründaja on nii Tottenham Hotspuri kui Inglismaa koondise kõigi aegade suurim väravakütt. Ühtegi karikat ega tiitlit ta profikarjääri jooksul aga võitnud pole.