Veidi vähem kui aasta tagasi, mullu 24. augustil teatas McLaren, et lõpetavad 2022. aasta hooaja järel Daniel Ricciardoga koostöö. Kogenud austraallane liitus brittide tiimiga suurte ootustega ning kuigi 2021. aastal Itaalias tõi Ricciardo McLarenile esimese etapivõidu alates 2012. aastast, siis suures plaanis jäi tema kaheaastane periood tagasihoidlikuks.

Nii otsustas McLaren hoopis kollanoka kasuks ehk paraja skandaali saatel Alpine'ist lahkunud F2 maailmameister Oscar Piastri meelitati enda ridadesse. Kaheksakordsele etapivõitjale Ricciardole aga tänavuseks aastaks põhisõitja kohta ei jagunud. Novembris tuli uudis, et Ricciardo naaseb oma pikaaegsesse kodutiimi Red Bulli, kuid seda kolmanda sõitjana.

Ricciardo naases Red Bulli varusõitjana lootustega, et lähitulevikus avaneb talle taas võimalus vormel 1 sarjas võistelda. Üllatus või mitte, aga selleks kulus vähem kui aasta, sest sõsartiim AlphaTauri otsustas Nyck de Vries'le kinga anda ning Ricciardo hooaja lõpuni masinasse istutada. Kuis nii läks?