38-aastane Nabi vabanes kevadel kaheaastase võistluskeelu alt, mida ta kandis põhjusel, et dopinguproovist leiti keelatud aine letrosooli kasutamise jälgi.

Leedus toimunud võistlusel alistas ta esmalt kodupubliku ees võistelnud Romas Fridrikase 3:1 ning seejärel oli parem rumeenlasest Istvan Bereist 8:0.

Maadlusliidu teatel jääb Nabi nüüd Leetu laagerdama.

Lisaks Nabile võistles turniiril ka Helary Mägisalu, kes võitis avapäeval Iisraeli maadlejat Abere Feteneti 9:5, kuid sai teises matšis poolaka Grzegorz Kunkeli vastu vigastada ning edasi ei maadelnud.

Nabi rääkis Delfile antud intervjuus, et tegelikult polnud Leedus võistluspausi lõpetamine sugugi planeeritud tegevus.

„Trenne on piisavalt tehtud ja laagreid peetud, nüüd otsustasin proovida võistlustunnetust kätte saada. Leedu turniir polnud plaanitud, kuid otsustasin osaleda. Alguses oli maadlus rabe, riskida ei julenud ja tunnetus polnud see. Teise matši lõpus oli aga enesetunne juba oluliselt parem. Siit saab edasi minna küll,“ lausus Nabi.

Kahekordne maailmameister andis mõista, et Leedus saadud võidud ei anna tema vormist täit pilti, sest vastaste näol oli tegemist keskklassi meestega.

„Leedulase vastu maadlesin kuus minutit täis ja see oli üsna keeruline - ikka esimene pärast pikka võistluspausi. Rahunesin maha. Rumeenlase vastu oli lihtsam, minut enne lõppu sain kaheksa punkti ja sellega võidu kätte. Aga need polnud tugevad, vaid keskklassi mehed,“ selgitas Nabi.

„Budapesti turniiril juulis saan õigeid vastaseid tundma, aga samas on mul aega sinnamaani ka trenni teha ja paremaks saada. Mast on igatahes püsti ja loodan MM-il Pariisi olümpiakoha nimel tõsiselt heitlusse asuda,“ lisas ta.