Spurs on uut peatreenerit otsinud alates Antonio Conte lahkumisest märtsis, ajutiselt juhendasid klubi Cristian Stellini ja seejärel Ryan Mason.

57-aastane austraallane lõpetas äsja oma teise hooaja Celticus ning viis klubi mõlemal hooajal Šotimaa meistritiitlini. Tottenham Hotspuriga sõlmiks Postecoglou kaheaastase lepingu, mida on võimalik aasta võrra pikendada.

Tehingu lõplikud detailid on veel kinnitamisel.

Ateenas sündinud Postecoglou ainus kogemus Euroopa klubi peatreenerina, enne liitumist Celticuga 2021. aastal, oli 2008. aastal Kreeka madalama liiga meeskonna Panachaikiga treeneriroll. Ta on võitnud Austraalia meistritiitli South Melbourne'i ja Brisbane Roariga, Jaapani J-League´i Yokohama F Marinosega ning viinud ka Austraalia koondise 2015. aasta Aasia meistriks.

Temast saab pärast Mauricio Pochettino vallandamist 2019. aastal Jose Mourinho, Nuno Espirito Santo ja Conte järel Londoni meeskonna neljas peatreener, kellega on sõlmitud püsiv leping.

Tottenham saavutas tänavusel Premier League´i hooajal kaheksanda koha, ehk Euroopa klubisarjades järgmisel aastal ei mängita.

Üha enam spekuleeritakse, et klubist lahkub ka Spursi tipuründaja ja Inglismaa koondise Kapten Harry Kane, mis teeks Austraalia lootsi olukorra veelgi keerulisemaks.