Viimase liigavooru eel oli juba selge, et Al-Nassr ei tule tänavusel hooajal Saudi Araabia meistriks, lõpuks lahutas neid liiga võitjast Al-Ittihadist viis punkti. Portugali staarründaja alustas Al-Nassri algrivistuses 16. liigamängus, mille jooksul sai jala valgeks 14 korda. Viimase vooru kohtumise jättis Ronaldo sootuks vahele, viidates teda vaevavale pisivigastusele.

Edu ei saatnud Ronaldo koduklubi ka kohalikes karikasarjades. Saudi Araabia superkarikast tuli suu tiitlist puhtaks pühkida poolfinaalis 1 : 3 kaotusega Al-Ittihadile ning liigakarika finaalis kaotati Al-Wehdale 0 : 1.

Seevastu on Portugali staar hooaja jooksul silma jäänud kõige muuga.

Aprilli tuli meediale avalikuks, et Ronaldo pole sugugi rahul Al-Nassri peatreeneri Rudi Garciaga. Väidetavalt oli meeste vahel aset leidnud karm sõnavahetus. Kõik päädiski sellega, et klubis vahetus peatreener ning võistkonna uue lootsina asus tegutsema horvaat Dinko Jelicic.

Suurt rahulolematust näitas Ronaldo väljakul ka paar nädalat hiljem toimunud liigamängus, kus rebis vastase jõuga kaelast kiskudes murule maha. Ülemaailmne meedia pealkirjastas intsidendi, kui Ronaldo „kägistamisskandaali“.

Kõnekaid žeste nägime portugallase poole pealt veel. Aprilli lõpus toimunud liigamängus Al-Hillali vastu, kus Ronaldo reageeris väljakult lahkudes publiku vilistamisele ning haaras protestiks enda hargivahest kahel korral kinni.

„See on üks kuritegudest, mille tagajärjeks on välismaalase vahistamine ja riigist väljasaatmine,“ märkis toona Saudi Araabia advokaat Twitteris.

Avalikkuse tähelepanu all on olnud ka Portugali staari kallim Georgina Rodriguez, kes tuli Hispaania telesaates lagedale üllatavate paljastustega. „Mõnikord panen oma lapsed vaatama videoid lastest, kes nälgivad. Ma ütlen neile, et see võib teiega juhtuda,“ rääkis Rodriguez.

Ronaldo leping Al-Nassriga, mis toob talle sisse ligikaudu 200 miljonit aastas, kehtib 2025. aastani. Seda, kas ta ka reaalsuses naftariigis selle ajani mängib näitab vaid aeg.