Rodriguez oli saates väga avameelne ning ei põigelnud keerulistest teemadest mööda. Mõned tema avaldused olid aga üsna küsitavad ja neid on kõvasti kritiseeritud.

Ronaldo kallim rääkis saatejuhile, et õpetab oma lapsi toitu hindama. Toitu ei visata peres kunagi ära. Naise meetodid on aga üsna äärmuslikud.

„Mõnikord panen oma lapsed vaatama videoid lastest, kes nälgivad. Ma ütlen neile, et see võib teiega juhtuda,“ kommenteeris Rodriguez.

Jalgpalluri abikaasa pälvis kriitikat ka selle eest, kuidas ta intervjuus oma uut kodumaad Saudi Araabiat kiitis. Perekond on naftariigis elanud alates eelmise aasta sügisest, kui Ronaldo sõlmis lepingu kohaliku meeskonna Al-Nassriga.

„Pean tunnistama, et kuulujutud Saudi Araabiast mõjutasid mu ootusi. Tuleb välja, et see on väga turvaline ja külalislahke riik. Naiste ja laste eest hoolitsetakse siin hästi. Inimesed on sõbralikud ja helded,“ kiitis Rodriguez uut elukohta.

Võib-olla oli Rodrigueze halvim ütlemine aga see, kuidas ta kinnitas, et ei ela Ronaldoga materialistlikku elu. Kohe pärast seda mainis ta, et kinkis oma mehele kolm autot ja tal endal on 150 kotti.

Vaatamata kõigele on Cristiano Ronaldo ennast naftariigis mängides taas leidnud ning on näitamas viimastes mängudes suurepärast minekut. Äsja toimunud kahes EM-valikmängus skooris Portugali staar koguni neljal korral ning väravavõrgud sahisevad tal korduvalt ka Saudi Araabia kõrgliigas.