Veerandfinaali teise mängu lõpetanud massikakluse tõttu ootab Reali mängijaid teisipäeval Belgradis julm vilekoor. Grbovic loodab, et sellega asi piirdub, sest vastasel juhul kästakse enam kui 20 000 pealtvaatajal koju minna.

„Üks on kindel - kui tribüünidel on intsident, kui platsile lendab mingi ese ja jumal hoidku, kui keegi saab selle tõttu vigastada, tehakse tribüünid 45 minutiga tühjaks. Ja kui seeria läheb neljanda mängu peale, peetakse ka see ilma publikuta. Seega olge palun targad,“ hoiatas Grbovic Serbia meedia vahendusel Partizani poolehoidjaid.

„Pole kahtlustki, et Štark Arena tuleb puupüsti täis, aga kui Euroliiga jälgib isegi teistes veerandfinaalseeriates toimuvat väga terase pilguga, siis Reali ja Partizani seeria on lausa mikroskoobi all. Uskuge mind, üks väiksemgi eksimus ja karistus tuleb,“ lisas ta.

Partizan juhib kolme võiduni peetavat seeriat 2:0. Reali palluritest sai kaklemise eest viiemängulise keelu Guerschon Yabusele ja ühemängulise keelu Gabriel Deck, Partizani poolelt peab Kevin Punter vahele jätma kaks matši ja Mathias Lessort ühe kohtumise.