Kolme võiduni peetava veerandfinaalseeria avamängu napilt 89 : 87 võitnud Partizan domineeris pea kogu teist mängu Reali vastu. Viimasel veerandajal 1.40 enne normaalaja lõppu lõi Reali äss Sergio Llull kaitses käega Kevin Punterit. Punter jooksis seejärel vihast Llullile otsa ja kahe mehe vahel tekkis kähmlus. Sellest kasvas välja suurem massikaklus mõlema meeskonna vahel.

Rüseluse käigus haaras Reali leegionär Guershon Yabusele selja tagant Dante Exumist kinni, tõstis ta õhku ning lennutas üle enda keha põrandale pikali. Hoope jagasid üksteisele teisedki mängijad, mõlema tiimi pingil istunud jooksid samuti väljakule kaklema. Partizani Mathias Lessort haaras näiteks selja tagant kinni Dzanan Musa näost ning lükkas ta pikali.

Kohtunikud, turvatöötajad ja teised ametnikud suutsid lõpuks mängijad maha rahustada. Kohtunikud kerisid kordusest olukorda mitu pikka minutit üle. Arutelu käigus jõuti järeldusele, et nii Reali kui Partizani ridades oleks tulnud praktiliselt kogu tiim riietusruumi saata. Nii otsustati kohtumine enneaegselt lõpetada ja Partizanile läks kirja 95 : 80 võit.

Tavapäraseid Euroliiga otseülekande matšijärgseid intervjuusid seekord mõistagi ei jagatud. Partizan juhib seega kolme võiduni peetavat seeriat 2 : 0. Seeria kolmas kohtumine on kavas 2. mail Belgradis.

Kindlasti ootab mõlemat klubi ees uurimine ning siit võib tagantjärele mitmele mängijale tulla veel tõsiseid karistusi.

Kevin Punter löömas Dzanan Musat rusikaga näkku.
Nii lõppes tänane kohtumine.

Monaco viigistas seisu

Monaco ja Tel Avivi Maccabi vahelises teises mängus avas Monaco võiduarve, alistades külalised 86 : 74 (22 : 18, 20 : 23, 25 : 13, 19 : 20).

Monaco pääses juhtima 11 : 0, millele Maccabi vastas 10 : 2 vahespurdiga. Kui avapoolaeg lõppes võõrustajate ühepunktilises eduseisus (42 : 41), siis kolmanda veerandaja võitles Monaco kätte turvalise edu (67 : 54), mida enam maha ei mängitud.

Võitjate poolel tegi vägeva esituse Jordan Loyd, kes kogus 33 punkti (vabavisked 8/9, kahesed 5/5 ja kolmesed 5/9). Yakuba Ouattara kogus 12 ning Mike James ja Elie Okobo 11 silma. Maccabi resultatiivseimad olid Wade Baldwin IV ja Lorenzo Brown, kes kogusid vastavalt 17 ning 16 punkti.

1 : 1 viigiseisus seeria kolmas mäng toimub 2. mail Tel Avivis.