„Suur tänu FC Flora juhatusele usalduse ja võimaluse eest juhtida Eesti suurimat ning edukaimat jalgpalliklubi, millega kaasneb tõsine vastutus. Mul on hea meel tulla tagasi klubisse, kus enam kui kolmkümmend aastat tagasi jalgpallurina oma esimese profilepingu sõlmisin. Ootan koostöö algust suure põnevusega ja annan endast parima, et FC Flora arengule igakülgselt kaasa aidata,“ ütles Hohlov-Simson FC Flora Facebooki postituses.

Flora president Pelle Pohlak: „Kui siiani oleme klubis nii sportliku poole kui administratiivtöö juhtimisel eelistanud noorust, siis seekord teadsime, et vajame kogemust, mida Sergeil kahtlemata piisavalt on. Nii nagu ta oma mängijakarjääri ajal pakkus meeskonnale kindlust kaitses, usume, et ta suudab pakkuda meile vajalikku tuge ja teadmisi kontori poolel. On väga hea meel tervitada Sergeid FC Floras ja soovin talle klubipere poolt jaksu uuel ametipostil.“

Hohlov-Simson töötas FCI Levadia tegevjuhina 2008.-2022. aastani. „Neliteist aastat on väga pikk aeg ühe organisatsiooni eesotsas olemiseks ja ausalt öeldes vajan oma elus muudatust. Otsust lahkuda just selle hooaja lõpus aitasid kiirendada teatud sündmused – nimelt kaasati klubi puudutavate oluliste otsuste langetamise juurde inimesi, kellega minu põhimõtted ning vaated ei haaku. Ühtlasi lõpetasin sel sügisel kahe ja poole aasta pikkused õpingud UEFA Akadeemia Executive Master for International Players (MIP) kursusel, mis toimusid koostöös Prantsusmaa Limoges'i ülikooliga ning olid ellu kutsutud endiste elukutseliste jalgpallurite jaoks. Nüüd on aeg omandatud teadmisi reaalselt rakendada,“ ütles ta eelmisel aastal Levadia pressiteates.

Detsembris andis Hohlov-Simson Delfile pikema usutluse, lahates nii Levadia eelmise hooaja turbulentseid aegu kui ka enda personaalküsimust. Loe seda siit!