„Craig jagas minuga sama kirge ning armastas vanu ralliautosid ja nendega sõitmist. Me ei rääkinud temaga kunagi uutest autodest, küll aga jagasime oma mälestusi 1990. aastate rallist. Need andsid meile mõlemale palju energiat ja suurendasid armastust selle spordiala vastu,“ kirjutas Latvala sotsiaalmeedias.

Ta jätkas: „Craig tegi elus seda, mida ta kõige rohkem tahtis, st sõita ralliautoga. Olen näinud temast videoid, kui ta oli noor poiss ja mängis rallisõitjat. See lihtsalt räägib tema kirest.“

Latvalale nagu ka kõigile teistele oli Breeni surm täielik šokk.

„Elu tundub pärast Craigi surma nii ebaõiglane. Seda on väga raske aktsepteerida, kuid me ei saa otsustada oma maa peal elatavate päevade pikkuse üle. Elu läheb edasi ja igal hommikul algab uus päev. Craig jääb kindlasti meie lugudesse alatiseks. Puhka rahus, mu sõber,“ lisas Latvala.

Iirimaa ajaleht Irish Examiner kirjutas, et Breeni leinavad vanemad Ray ja Jackie sõitsid reede hommikul Horvaatiasse, et oma poja surnukeha kodumaale tagasi tuua.

Waterfordi linna- ja maakonnanõukogu on avanud Breeni mälestuseks kaastundeavalduste raamatu.

Kilkenny Fianna Fáili maanõunik Ger Frisby ütles, et Waterfordi-Kilkenny piiriäärne Slieverue küla on Breeni surma järel šokis.

„See on lihtsalt täielik šokk. Sõnad ei suuda väljendada seda, mida inimesed tunnevad,“ sõnas Frisby.

Ta lisas, et Breen oli alles eelmisel nädalal lihavõttepühade ajal kodus käinud. Rallisõitja oli olnud kohaliku kogukonna noortele alati suureks toeks.

33-aastane Breen hukkus neljapäeval Horvaatias, kui testis vihmastes oludes Hyundai i20 Rally1 autot ja libises ühes kiires kurvis autoga teelt välja vastu posti. Tema kaardilugeja James Fulton pääses avariist suuremate vigastusteta.

Breeni kodulinna jalgpallimeeskond Waterford FC mälestas rallisõitjat enne mängu Ferry FC-ga.

Jaga
Kommentaarid