Uus-Meremaalt pärit Cullen ja Hamilton on lahutamatud olnud seitse aastat. Mõlemad tegid sotsiaalmeedias postituse, milles kinnitasid, et nende lahkuminek oli sõbralik.

„Angela on olnud mu kõrval viimased seitse aastat ning aidanud mul olla parim versioon endast. Olen tänu temale tugevam sportlane ja parem inimene. Loodan, et liitute täna minuga, soovides talle kõike paremat tema järgmistel sammudel püüdlustel oma unistuste poole,“ kirjutas Hamilton. „Aitäh kõige eest, Ang! Ma ei jõua ära oodata, et näha, mis tulevikul sulle varuks on.“

48-aastane Cullen, kes on kahe lapse ema ja endine maahokimängija, nagu Daily Mail kirjutab, ütles omalt poolt: „Täpselt seitse aastat tagasi seisin ma Austraalias esimest korda vormel 1 hooldusalas. Täna teatan ma elevusega, et olen alustamas uut seiklust. Olen väga tänulik ja õnnistatud, et mul on F1-s selline imeline teekond olnud. Tänan Mercedese tiimi, kes on samuti viimased seitse aastat mu perekond olnud. Ja Lewis Hamilton, sa oled GOAT! (greatest of all time ehk kõigi aegade parim - toim). On olnud au ja rõõm sinu kõrval olla. Olen uhke sinu ja kõige üle, mida sa oled saavutanud. Tänan, et oled mind toetanud, minusse uskunud ja näidanud kätte piiritu potentsiaali, mis meis kõigis peitub.“

Saudi Araabia GP esimesel ja teisel vabatreeningul näitas kiireimat aega kahekordne maailmameister ja selle hooaja esimese etapi, Bahreini GP võitja Max Verstappen (Red Bull). Esimesel treeningul sai teise aja kirja tema tiimikaaslane Sergio Perez, teisel treeningul mahtus kahe Red Bulli vahele Bahreini GP kolmas mees Fernando Alonso (Aston Martin), kes esimesel treeningul oli enda tiimikaaslase Lance Strolli ees kolmas.

Kolmas vabatreening algab laupäeval Eesti aja järgi kell 15.30, kvalifikatsioon kell 19 ning põhisõit pühapäeval samuti kell 19.