„Ma ei ole kindel, kas saame Loebiga kokkuleppele, aga meie oleme diilist huvitatud. Tahame teda mõnedel etappidel näha. Kui saame ta etappidele kohale, siis sõidab ta kindlasti tootjate arvestuse punktide eest,“ rääkis Wilson väljaandele Autosport.

„Rääkisin Loebiga Dakari rallil olles, aga ausalt öeldes WRC-st meil juttu ei tulnud. Tal oli teisi asju, millele keskenduda. Aga meie sihtmärk on selge ja loodame läbirääkimisi jätkata,“ lisas ta.

Eelmisel nädalal rääkis peaaegu sama juttu ka Loeb. „Loomulikult tahaks ma autoralli MM-sarjas mõned etapid kaasa teha. See võib nii minna, nagu ka eelmisel aastal. Räägime sellest M-Spordiga ja vaatame, mis välja tuleb. See tundub mulle huvitav. Aga praegu pole veel midagi kindlat. sest keskendun Dakarile,“ lausus üheksakordne maailmameister WRC koduleheküljele.

48-aastane Loeb on Dakari rallil sattunud heasse hoogu. Ta on võitnud viis etappi järjest ja tõusis Nasser Al-Attiyahi järel teiseks, aga varasemate probleemide tõttu kaotab Loeb liidrile ligi poolteist tundi.