Näiteks on teema üles korjanud Poola ja Aserbaidžaani portaalid. Põhjus on lihtne: mitmed pildil olnud jalgpallurid on esindanud just nende maade klubisid.

Poola portaal Sport.pl pealkirjastas oma loo nii: „Endised kõrgliiga staarid põhjustasid tormi. Vana-aastaõhtu koos Valeri Karpiniga.“

“Silmas peeti Konstantin Vassiljevit ja Sergei Zenjovi. Vassiljev mängis aastatel 2014-2019 Gliwice Piastis ja Bialystoki Jagellonias ning Zenjov esindas aastatel 2017–2019 Krakowi Craconiat.

Zenjov on tuntud ka Aserbaidžaanis. Sealse väljaande Msport.az pealkiri on „Endised Gabala ja Neftši jalgpallurid põhjustasid Eestis skandaali“. Zenjov mängis aastatel 2015–2017 Gabalas. Lisaks toodi välja pildil olnud Dmitri Kruglov, kes on esindanud Bakuu klubisid Neftši, Inter ja Ravan.

Pildiskandaal on jõudnud ka Austria meediasse, kuigi Instagrami fotol olnud mängijatel Austriaga otsest seost ei ole. Küll on Eesti ja Austria samas 2024. aasta EM-valiksarja grupis. „Segadus Karpiniga – Eesti tähed kahetsesid kohtumist Venemaa koondise peatreeneriga,“ kirjutas ajaleht Kronen Zeitung.

Saksamaal on mitmed väljaanded avaldanud uudisteagentuur dpa loo „Foto põhjustas segaduse: jalgpallikoondislased pidutsesid Venemaa peatreeneriga.

Jaga
Kommentaarid