Teisipäeva õhtul hakkasid sotsiaalmeedias levima pildid, kus Martinez on Buenos Aireses korraldatud suurel rahvapeol nukuga, millele on kleebitud Prantsuse ründetähe Kylian Mbappe nägu. Ilmselt sai argentiinlane nuku mõnelt jalgpallifännilt, kes koondise paraadi jälgis.

Prantsuse ajaleht Le Figaro kirjutab, et väga paljud inimesed on Martinezi käitumisest nördinud ja peavad seda väga kohatuks.

„See on Mbappe suhtes lugupidamatu. Ta võitis 19-aastaselt MM-kulla ja lõi pühapäevases finaalis Martinezi selja taha kübaratriki,“ meenutab üks Twitteri kasutaja.

„See pole sportlik, vaid puhas solvamine,“ leidis teine jalgpallifänn.

„Ta on hull! Martinez otsustas olla lugupidamatu ja jätkata oma vanas stiilis, kui hoidis kaenlas beebi Mbapped. Lionel Messile visati midagi sarnast ja tema reaktsioon oli täiesti erinev,“ säutsus Hondurase ajaleht Diario Deportivo Diez.

Samas leidus ka toetavaid kommentaare. „Emiliano Martinez on kogu MM-i parim asi,“ kirjutas üks vutihuviline Twitteris.

Finaalturniiri parimaks väravavahiks valitud 30-aastane Martinez on Mbappe üle nalja visanud ka varem. Näiteks vahetult pärast tiitlivõitu soovis Aston Villas mängiv puurivaht, et koondisekaaslased peaksid Argentina meeskonna riietusruumis Mbappe toetuseks minutilise leinaseisaku.

Eile võttis Argentina koondist Buenos Airese tänavatel vastu ligi viis miljonit argentiinlast.