Eurosport kirjutas kohaliku meedia hinnangutele tuginedes, et Buenos Airese tänavatele tuli koondislasi tervitama umbes viis miljonit inimest. See on enam kui kümme protsenti Argentina rahvaarvust ja teist võrdlust kasutades ligi neli korda enam kui Eestis elanikke. Fännidel polnud ühtegi põhjust koju jääda, sest valitsus kuulutas teisipäeva riigipühaks.

Argentina koondis alustas sealse aja järgi keskpäeval lahtise bussiga paraadi, mis oleks pidanud kestma kaheksa tundi. Sihtpunktini ehk Buenos Airese ikoonilise obeliski juurde aga ei jõutudki, sest mitmed õnnejoovastuses fännid hüppasid sildadelt alla, et bussi pääseda. Osadel see õnnestus, aga nagu allpool olevast videost näha, kukkus üks poolehoidja bussist mööda otse asfaldile. Turvakaalutlustel paraad katkestati ja koondis kolis helikopterisse, millega linna kohal tiirutati.

Lisaks on teateid inimeste raskuse all murdunud tänavapostidest, suurtest lipuvarrastest ja bussiootepaviljonidest.

„Meid ei lastud obeliski juurde tulnud fänne tervitada. Edastan mängijate nimel tuhat vabandust. Mul on väga kahju,“ kirjutas Argentina jalgpalliliidu president Chiqui Tapia Twitteris.