Maroko - Horvaatia 0 : 0

Neljanda mängudepäeva avamängule tuli favoriidina peale Horvaatia, kuid esimestest minutitest oli näha Maroko suurt hingestatust. Antud hingestatus ei väljendunud aga robustsuses, selgelt paistis välja, kuidas mängijad üksteist austasid. Selles väljendus ka esimese poolaja vähene lisaminutite arv – pall oli pidevalt platsil ja mäng käis kogu aeg.

Esimest poolaega ilmestas Maroko poolelt ka närvilisusest tingitud praak, mis kinkis Horvaatiale poolaja lõpus mõned head võimalused mängu juhtima minemiseks.

Teisel poolajal tekkisid vigastuste tõttu rohkem pause, mistõttu oli tempo esimesed 15 minutit madalam ja mäng polnud nii voolav. Pärast Maroko vasakkaitsja Noussair Mazraoui väljakult lahkumist loksus mäng sarnasesse rütmi tagasi ja Horvaatia omas väikest initsiatiivi.

Mängu head kvaliteeti iseloomustas asjaolu, et esimene ja ainuke kollane kaart teeniti Maroko poolelt alles 78. minutil.

Kokkuvõtteks võib öelda, et tegu oli väga distsiplineeritud, kaitsetööle orienteeritud ning nauditava kohtumisega, aga läheb tõenäoliselt eredate momentide vähesuse tõttu üsna kiiresti meelest ära.