F-alagrupi avamängus ühtegi väga kindlat väravavõimalusi ei tekkinudki, sest nii Horvaatia kui Maroko kaitsemäng oli tasemel.

Horvaadid olid pisuit domineerivamad - eeskätt teisel poolajal -, palli valdamine jäi nende kasuks 53% vs 30%. Pealelööke tegid mõlemad meeskonnad seitse, neist värava raamidesse läksid mõlemal kaks lööki.

Maroko poolel oli eriti ohtlik Hakim Ziyech, kes sooritas ka ühe väga ohtliku karistuslöögi, mille horvaatide väravavaht Dominik Livakovic pidi tõrjuma rusikatega.

Horvaatia vanameistrist Luka Modricist sai tänasega ühtlasi rekordimees, sest ta on nüüd esimene jalgpallur, kes on nii Euroopa meistrivõistlustel kui maailmameistrivõistlustel mänginud kolmel eri kümendil. Oma suurturniiride debüüdi tegi Modric juba 2006. aasta MMil.

Veel kuuluvad F-alagruppi Belgia ja Kanada, kes mängivad omavahel täna kell 21.00. Maroko mängib teises voorus Belgiaga ja Horvaatia Kanadaga.

Veel on täna E-grupis vastamisi Saksamaa - Jaapan (kell 15) ja Hispaania - Costa - Rica (18).

Algkoosseisud:

Maroko: Yassine Bounou, Noussair Mazraoui, Nayef Aguerd, Romain Saïss, Achraf Hakimi, Sofyan Amrabat, Azzedine Ounahi, Sofiane Boufal, Selim Amallah, Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri.

Horvaatia: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Josko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Luka Modric, Ivan Perisic, Andrej Kramaric, Nikola Vlasic.