Kui Hyundai ja Toyota teatasid möödunud nädalal koosseisu järgmiseks aastaks, siis M-Spordi kohal on endiselt küsimärgid. Millener on tunnistanud, et tiim peab läbirääkimisi nii Hyundaist lahkunud Tänaku kui ka Loebi, Gus Greensmithi ja Pierre-Louis Loubet’ga.

„Selge see, et pärast Hyundaist lahkumist on Tänak üks valikutest, kuid see variant on meie jaoks finantsseisust väga raske,“ märkis Millener väljaandele Autosport. „Maailmameistrid tulevad hinnasildiga. Anname endast parima, et temaga koostööni jõuda, kuid see saab olema keeruline.“

Üheksakordne maailmameister Loeb võistles tänavu M-Spordis pooliku programmi alusel. Vanameister tõi hooaja avaetapilt Monte Carlost meeskonnale tänavuse ainsa võidu. Prantslane võistles ka Portugalis, Keenias ja Kreekas, kus näitas samuti head kiirust, kuid erinevad probleemid rikkusid hea lõpptulemuse.

„Sebastien on väga innukas, aga ka tema tuleb hinnasildiga,“ tõdes britt. „Need neli rallit koos temaga olid fantastilised. Kahju, et vaid ühelt etapilt hea tulemuse koju tõime.“ Milleneri sõnul peavad nad läbirääkimisi Loebi sponsori Red Bulliga ka tuleviku osas. „Red Bull soovib meid edasi toetada. Nende abil on meil võimalus Sebastieni-suguseid mehi tiimi tuua, kuid mitmed asjad peavad selleks kokku langema,“ lisas ta.

Ühtlasi tõdes Millener, et pole selge, mitu autot M-Sport järgmise aasta rallidel starti plaanib saata. Tänavu varieerus arv kahest Ford Puma Rally1 autost viieni.