„See ei olnud hea esimene poolaeg. Vastased mängisid väga hästi ja meie mängisime halvasti,“ lausus 82. minutil penalti teeninud ja selle realiseerinud Bale, vahendab BBC Sport.

„Ülemus raputas meid poolajal üles ja me muutsime mõnda asja. Poisid tulid teisele poolajale võideldes. Nägime teise poolaja alguses välja, et läheme mängu võitma. See oli suurepärane viigipunkt, kui arvestada, kus me olime. Näitasime iseloomu, läheme seda uuesti näitama. Meie esitus teisel poolajal oli fantastiline. See andis meile palju enesekindlust,“ lisas Bale.

Teises voorus kohtub Wales Iraaniga, kes kaotas oma avamängu Inglismaale 2 : 6.

Walesi peatreener Rob Page kiitis Los Angeles FC-s mängivat Bale'i, kes lõi koondisekarjääri 41. värava. „Polnud absoluutselt mingit kahtlust, et just tema läheb penaltit lööma. Ta pole Walesi kunagi alt vedanud,“ märkis juhendaja.

Walesi paremkaitsja Neco Williams pühendas viigipunkti pühapäeval surnud vanaisale Kelvin Jonesile. „Eile seisin silmitsi raskeima uudisega, kui kuulsin emalt, et vanaisa lahkus. Pärast nutmist MM-mängule minek oli tõesti raske,“ sõnas Williams.